Meespeelrepetitie Symfonisch Blaasorkest Overijssel

Sinds vijf jaar heeft Overijssel een orkest het Symfonisch Blaasorkest Overijssel. En het orkest zoekt nieuwe musici.

Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel (SBO) wil de blaasmuziek in Overijssel nog beter op de kaart zetten. Dat moet lukken aangezien er ontzettend veel muziekverenigingen en enthousiaste muzikanten zijn in deze regio! De muzikanten van het SBO maken niet alleen samen muziek, maar geven ook prachtige concerten, vaak met gastmusici.

SBO

Het Symfonisch Blaasorkest Overijssel is er voor iedereen in Overijssel en omstreken. Daarom wil het orkest muzikanten de kans geven mee te maken hoe het eraan toe gaat bij de
repetities. Daarom nodigt het orkest muzikanten van harte uit om een of meerdere repetities bij te wonen en mee te spelen.

Vanaf januari 2019 repeteert het SBO in het gebouw van muziekvereniging Crescendo te Ommen, aan de van Reeuwijkstraat 36. Het SBO repeteert gemiddeld een keer per maand, op de zondag van 13:00 tot ± 17:00 uur. Per jaar
proberen zij twee concerten te geven.

Meespeelrepetities

Tijdens een 5-tal repetities kunnen muzikanten meespelen met het SBO; als afsluiting zal er op 7 april een repetitiedag met aansluitend een concert zijn. Tijdens de eerste twee repetitiedagen hebben al 14 muzikanten deelgenomen. Het SBO nodigt muzikanten dan ook graag van harte uit om een of meerdere repetities bij te wonen. Deelname is geheel gratis!

Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden: 

– HaFaBra B/C niveau is wenselijk.
– Verder speelt men, met uitzondering van slagwerk, op een eigen instrument of dat van een muziekvereniging
– Om mee te spelen tijdens het concert van 7 april, wordt verwacht dat men minimaal een repetitie voorafgaand aan 7 april heeft meegespeeld.
– Aanmelden voor deze meespeelrepetities is heel eenvoudig! Ga naar de website www.sboverijssel.com, daar kan men alle informatie over het orkest, de repetities en het aanmeldformulier vinden. Als de aanmelding is ontvangen, wordt ervoor gezorgd dat de muzikant z.s.m. de bladmuziek ontvangt.

Data meespeel repetities:

Zondag 13 januari (reeds geweest)
Zondag 10 februari (reeds geweest)
Zondag 3 maart
Zondag 24 maart
Zondag 7 april (repetitiedag & aansluitend concert)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten