Rosengaerde aanwezig op Damito beurs

‘Goed leven’ is het thema van Rosengaerde tijdens de Damito beurs, die op 7, 8 en 9 maart gehouden wordt in de Trefkoele+ in Dalfsen. Want voor een goed leven kunt u bij Rosengaerde terecht. Of het nu gaat om thuiszorg, verpleeghuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice of andere diensten. Rosengaerde zorgt voor mogelijkheden.

De medewerkers van Rosengaerde ondersteunen u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, of als dat niet meer kan op een van de woonzorglocaties. Keuzevrijheid en eigen regie staan daarbij voorop. Tijdens de beurs vertellen de medewerkers u graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Tijdens de Damito beurs kunt u ontdekken wat Rosengaerde allemaal in huis heeft. Rosengaerde neemt een van de koks mee, zodat u de maaltijdservice kunt ervaren. Ook is er aandacht voor thuistechnologie die kan bijdragen aan een fijn én veilig huis. Langer thuis, in uw vertrouwde omgeving, is vaak mogelijk met behulp van passende zorg en ondersteuning. Slimme technologie kan daarbij helpen.

Er zijn verschillende demonstraties in de stand van Rosengaerde. Op de website van Rosengaerde vindt u hierover meer informatie. Een belangrijke vraag bij het inzetten van technologie is altijd: ‘Wat past bij uw situatie?’. De medewerkers van Rosengaerde gaan graag met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten