Zaterdag 6 april live muziek in Dalmsholte

Zaterdag 6 april 2019,  Organiseert Streekrestaurant de Vechtdalkok in samenwerking met het LP Café een avond met Live muziek. Niet alleen kent het Vechtdal veel heerlijke streekproducten en streekgerechten, maar het Vechtdal kent ook enkele steengoede muzikanten die met hun bands onze regio goed op de kaart zetten!

De eerste band die s ‘avonds zal optreden is Ambush Rock & Blues uit de omgeving van Vroomshoop. Zij spelen een tribute to Beth Hart! Esther Haandrikman de zangeres van Ambush draagt nu al de naam als “De Beth Hart van het Oosten”. Dat belooft dus wel een muzikaal spektakel te worden.

Het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door Tricklebolt uit Lemele. Zij hebben een echte thuiswedstrijd. Ze spelen Vuige “Retro-rock” die je terug voert naar de gouden oude 70’s, met bands als Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy etc. als grote inspiraties.

DJ Havali (Hans van Lingen, de bekende uitbater van Café de Herberg in Ommen) verzorgd op zijn bekende wijze de Afterparty van het indoor Live feest.

Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok

Evenement: Live muziek in Dalmsholte
Data: zaterdag 6 april 2019
Aanvang: 20:33 uur
Entree: GRATIS

Bands: Ambush Rock & Blues “Beth Hart” – Tricklebolt – DJ Havali
Locatie: Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, 8146PG, Dalmsholte

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten