Outdoor Live Festival in Stegeren 12 en 13 juli 2019

De 9e editie van het Outdoorfeest van de Stichting LP Café wordt voor het eerst een meerdaags festival, met een camping, lokale bands en landelijk bekende die op vrijdag én op zaterdag optredens verzorgen. Op 12 en 13 juli is het weer feest aan de Wolfveldseweg in Stegeren.

In nauwe samenwerking met de ruim 25 vrolijke vrijwilligers verzorgen lokale bedrijven de innerlijke mens het hele weekend: drankjes haal je aan de bar, braadworst komt van de barbecue, chili en soep uit de grote ketels en zelfs ontbijt is geregeld op de camping. Voorzitter Piet van der Velde: “Het eerste tweedaagse festival wordt echt een feest! We hebben hele goeie acts en wie niet met het pendelbusje terug gaat, kan ook twee nachten blijven slapen. Een soort Dickie Woodstock of Zwarte Cross in hun begindagen, daarmee kun je het goed vergelijken. Lekker gemoedelijk, leuke mensen, lekker eten en drinken, hele fijne muziek en zeer vriendelijke prijzen. De passepartout voor beide dagen, inclusief camping, kost in de voorverkoop €7,50 en een biertje maar €2,-. Dat zijn toch vriendelijke prijzen?!”

Vrijdagavond vanaf 20.00 uur staan Bo Hudson en Dennis & Jan op het podium.  Voor zaterdagmiddag zijn lokale band Left of Centers en Felicia Westerhof al geboekt. In de avond maken  RUV, Beth Hart tribute door Ambush, AC/DC tribute door Highway to Rosie het festival compleet. Voorverkoop is onder meer bij De Vechtdalkok in Dalmsholte en Café de Herberg in Ommen. Voor meer info: houd de site www.lpcafe.nl of facebook ‘Outdoor Live 2019’ in de gaten.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten