Verdieping samenwerking cliëntgerichte zorg

Saxenburgh en Baalderborg Groep gaan samenwerken voor een verdieping van cliëntgerichte zorg. Concreet betekent deze samenwerking dat de medisch specialisten ouderenzorg van Saxenburg de zorg voor ouderen binnen de muren van de ouderenzorglocaties van de Baalderborg Groep voor hun rekening nemen. Daarmee krijgen cliënten van de Baalderborg Groep de juiste professionele zorg in hun appartement of zorglocatie.

Dit is een verdergaande stap in de trend ‘zorg rondom de cliënt georganiseerd’. Voor deze verdieping van meer cliëntgerichte zorgbenadering hebben bestuursvoorzitter W.J. van der Kam van Saxenburgh en bestuursvoorzitter M.C. Kirchner van de Baalderborg Groep vandaag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de duur van twee jaar.

De heer Van der Kam over deze samenwerking : “Samen zorg op maat leveren, dat is waar de cliënt van vandaag om vraagt”.

De heer Kirchner over deze samenwerking :“En daarbij staan we samen voor de beste zorg, onze ouderen verdienen dat”.

Kwaliteit van leven

Saxenburgh is een medisch en zorgnetwerk in de regio Hardenberg, Ommen, Coevorden en Twenterand met het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, negen locaties voor ouderenzorg en revalidatiezorg en thuiszorg. Baalderborg Groep is een zorgorganisatie voor ouderen, gehandicapten en kind & jeugd met ruim 80 locaties in Drenthe en Overijssel met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Wat aan de basis ligt voor hun samenwerking, is de visie van beide organisaties.‘Kwaliteit van leven’: ieder mens verdient het om zijn leven op waardevolle en zo zelfstandig mogelijke manier te kunnen leven, ook als dat op eigen kracht niet (helemaal) lukt.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten