MIND Ypsilon Overijssel organiseert bijeenkomsten

MIND Ypsilon Overijssel organiseert dit voorjaar twee bijeenkomsten voor leden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor familieleden en naastbetrokkenen van mensen met psychosegevoeligheid. Voor ontmoeting, gesprek en informele uitwisseling van ervaringen en informatie.

Op de eerste avond op 10 april in Deventer is er een inleiding over huisvestingsinitiatieven. In mei is er een avond in Almelo over ‘Zorgen voor later’. Informatie daarover volgt op de Ypsilon agenda en via de mail. De avonden worden voorbereid door een werkgroep van Overijsselse vrijwilligers.

Een enquête in najaar 2018 onder leden in Twente heeft laten zien dat veel mensen zulke bijeenkomsten zien als een waardevol lokaal initiatief. Tegelijk met deze aankondiging wordt dezelfde vragenlijst ook uitgezet onder de leden in het westen van Overijssel (en aangrenzende delen van Gelderland). De bijeenkomsten zijn ook bedoeld om met de aanwezigen te kijken hoe we samen verder invulling kunnen geven aan lokale activiteiten van Ypsilon in Overijssel.

Locatie: Deventer, Lange Zandstraat 15, 7412CD,  “Vriendendienst”. Inloop 19.15 uur.

Vooraanmelding graag via ypsilon.overijssel@gmail.com.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten