‘Nu voor later’

Familieleden van mensen met een verhoogde gevoeligheid voor psychoses hebben vaak hun handen vol aan ondersteuning of acute zorgvragen. En hebben soms ook hun zorgen over hoe het verder moet als ze zelf die ondersteuning niet meer zo goed kunnen geven. Deze ‘zorgen voor later’ zijn het thema op maandagavond 20 mei. Wat komt er op je af, hoe gaan anderen daar mee om, waar moet je om denken, wat kun je zelf doen en wie kan je helpen?

Mind Ypsilon organiseert op maandag 20 mei in Almelo een bijeenkomst waar mevr. Lisette van Doorne van de Stichting Nu voor Later zal ingaan op de mogelijkheden van financiële begeleiding van mensen met pychosegevoeligheid, zowel in het heden als later, wanneer familie en/ of naastbetrokkenen er niet meer zijn. Naast het informeren wil Mind Ypsilon met deze bijeenkomst ook ruimte bieden voor ontmoetingen met lotgenoten – familieleden en naastbetrokkenen van mensen met psychosegevoeligheid. Ook als je vooral de ontmoeting belangrijk vindt ben je natuurlijk van harte welkom.

De bijeenkomst is bedoeld voor leden van Ypsilon en ander belangstellenden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraanmelding graag via ypsilon.overijssel@gmail.com.

Locatie: De Hagedoorn, Wilgenstraat 11 Almelo. Aanvang 19.30 uur.

Voor degenen voor wie het lastig is van het station op de locatie te komen kan vervoer worden georganiseerd, neem dan vooraf even contact op.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten