Groot open tennistoernooi tijdens de Pinksterdagen in Lemelerveld

Voor de 26e keer organiseert Tennisvereniging Lemelerveld tijdens de Pinksterdagen een groot open toernooi, het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Het toernooi begint op donderdagavond 6 juni en duurt tot en met maandagmiddag 10 juni en het wordt gespeeld op het tennispark in Lemelerveld. Wagenmans Wonen is wederom de hoofdsponsor.

In de loop der jaren heeft het toernooi bij tennisliefhebbers in de regio de naam opgebouwd van een sportief, gezellig en goed georganiseerd toernooi. Voor de Tennisvereniging Lemelerveld is het dan ook één van de hoogtepunten van het jaar. Veel leden van de club zetten zich elk jaar weer in om er een succes van te maken.

Er wordt gespeeld in de volgende Categorieën: Herenenkel, Damesenkel, Herendubbel, Damesdubbel en Mixdubbel in de Speelsterktes 4, 5, 6 (vanaf 15 jaar) en 7, 8 en 9 (vanaf 17 jaar).

Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld en iedereen kan mee doen: de prestatietennisser die voor prijzen en punten gaat, de recreatieve speler die een paar leuke partijen wil spelen, maar ook de beginnende tennisser die zijn eerste lessen in de praktijk wil brengen.

De toernooicommissie van Tennisvereniging Lemelerveld nodigt dan ook alle tennisliefhebbers van harte uit voor dit toernooi en hoopt naast een groot aantal jaarlijks terugkerende spelers en speelsters ook veel nieuwe deelnemers te kunnen begroeten. Met een camping op loopafstand, een mooie reden tijdens Pinksteren te verblijven op het tennispark van de TV Lemelerveld.

Inschrijven is mogelijk op www.toernooi.nl, hier is ook het reglement van het toernooi te zien. De sluitingsdatum van de inschrijving is 26 mei 2019.

Voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld kunt u kijken op www.tvlemelerveld.nl, via een link op deze website kunt u ook doorklikken naar www.toernooi.nl.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten