Vier Heracles Soccer Camps en twee Keeperskampen in zomervakantie

Heracles Almelo organiseert tijdens de zomervakantie vier Heracles Soccer Camps en twee Keeperskampen voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Van 15 t/m 17 juli zijn er een Heracles Soccer Camp en Keeperskamp bij Oranje Nassau in Almelo.

Het sportcomplex van Juventa ’12 in Wierden is de locatie waar van 22 t/m 24 juli een Soccer Camp plaatsvindt. In augustus zijn er een Heracles Soccer Camp en Keeperskamp in het stadion van Heracles Almelo (12 t/m 14 augustus) en een Soccer Camp bij NEO in Borne (19 t/m 21 augustus). Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur.

Heracles Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en Keeperskampen. Naast de Heracles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Heracles Almelo op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier. Bovendien krijgen ze een wedstrijdkaart voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

Inschrijven voor de Heracles Soccer Camps en Keeperskampen kan via www.heracles.nl/soccercamps.

Artikel delen:
Foto's 4
Gerelateerde berichten