Heracles Soccer Camps en Keeperskampen kleuren zomer zwart-wit

In juli vonden de eerste Heracles Soccer Camps van de zomervakantie plaats. Tientallen kinderen van 6 tot en met 15 jaar genoten onder leiding van deskundige jeugdtrainers van drie dagen voetbal- en keepersplezier.

Het volgende Heracles Soccer Camp en Keeperskamp is van 12 t/m 14 augustus in het stadion van Heracles Almelo. Van 19 t/m 21 augustus vindt er een Heracles Soccer Camp plaats bij NEO in Borne. Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en het Keeperskamp zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Heracles Skill Games

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en het Keeperskamp. Naast de Heracles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Heracles Almelo op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende jongens en meisjes hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue houden en ontvangen ze een certificaat als blijvende herinnering. Bovendien krijgen ze een wedstrijdkaart voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van Heracles Almelo.

Inschrijven voor de Heracles Soccer Camps en het Keeperskamp kan via www.heracles.nl/soccercamps.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten