Doe nu mee met de uitgaansmarkt

Op vrijdag 6 september 2019  bruist het centrum van Ommen tijdens de jaarlijkse Uitgaansmarkt, dit jaar alweer voor de twintigste keer! Van 14.00 tot 18.00 uur (op veler verzoek) is er volop gezelligheid op het Kerkplein.

Een unieke gelegenheid voor uw vereniging of organisatie om u te presenteren, contacten  te leggen of nieuwe leden en vrijwilligers te werven. Ook kunt u uw vereniging of organisatie promoten op het podium en op de website www.festijnommen.nl/uitgaansmarkt.

U bent er toch ook bij op de Uitgaansmarkt?

Voor slechts 30 euro kunt u een kraam huren van 4 meter lengte, inclusief achterdoek en 2 stoelen. Daarbij bent u ook verzekerd van een slecht weer scenario. U krijgt uw geld terug als de Uitgaansmarkt door weersomstandigheden onverhoopt afgelast wordt.

Wees er snel bij: maximaal 40 kramen!

We gaan voor een volle gezellige Uitgaansmarkt waarbij er plek is voor maximaal 40 kramen. Wees er snel bij. Want op is op. Meld uw organisatie/vereniging aan vóór 12 augustus 2019 via bijgaand formulier. U kunt het ingevulde formulier mailen naar festijnommen@live.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten