Saxenburgh haalt ‘Circus in de zorg’ naar ouderen in regio

Saxenburgh is erin geslaagd om speciaal voor ouderen in deze regio het unieke ‘Circus in de Zorg’ vast te leggen voor drie voorstellingen in Hardenberg. Op zaterdag 26 oktober zal het circus haar tenten opslaan op het plein bij het Greijdanus College in Hardenberg. Het circus brengt een interactieve voorstelling met clowns en acrobaten. Het is speciaal gericht op de doelgroep en toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Het publiek zal zich direct wanen in de wondere wereld van het circus. De geur van popcorn en zaagsel prikkelt de zintuigen. Acrobaten zweven door de lucht, ballerina’s dansen in schitterende kostuums en muzikale clowns maken het sprookje compleet.

Irma de Olde en Bea van der Vegt, de coördinatoren van het Saxenburgh Wijksteunpunt Oostloorn, hebben dit circus naar Hardenberg kunnen halen, mede dankzij financiële steun vanuit Waardigheid en Trots en het Nationaal Ouderenfonds.

“Wij willen de ouderen in ons zorgcentrum en uit de buurt met elkaar verbinden en hen een belevenis bieden, die zij samen kunnen delen. Wij hopen, dat deze activiteit ertoe leidt, dat zij elkaar ook blijven ontmoeten. Het wijksteunpunt is daar een prima plek voor. Wij organiseren hier regelmatig activiteiten. Gewoon binnenlopen voor een praatje of kopje koffie kan ook altijd.”

Circus in de zorg

Zaterdag 26 oktober zijn er drie voorstellingen; om 11.00 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Een voorstelling duurt ongeveer een uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten € 5,00 per stuk.

Kaarten zijn af te halen en af te rekenen bij de coördinatoren van Wijksteunpunt Oostloorn, J.C.J. van Speykstraat 14 in Hardenberg.

De circustent staat opgesteld op het plein bij het Greijdanus College aan de Burgemeester Schuitestraat 7a in Hardenberg.

Let op: Er is geen kaartverkoop bij de circustent. Wees er snel bij, want VOL = VOL.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten