TCO (Tennis Club Ommen) strijdt mee om Vechtdal Cup

Het wedstrijdschema voor de Vechtdal Cup 2019 ligt weer klaar. In de weekenden van 2/3 en 9/10 november wordt er in de regio weer gespeeld om de felbegeerde Auto Combi Vechtdal Cup. De binnenbanen van TC Hardenberg worden omgetoverd tot Vechtdalbanen waarin tennisverenigingen uit de regio het tegen elkaar opnemen voor de titelwinst van hun club.

Deze 19e editie doen de volgende tennisclubs uit het Vechtdalgebied mee: Dalfsen, Ommen, Slagharen, Dedemsvaart, Gramsbergen, Kloosterhaar en Hardenberg. Er wordt gespeeld in de categorieën: GD, DD en HD in sterkte 5/6 en 7/8.

“Het is voor iedere vereniging – groot of klein – mogelijk om te winnen. We hebben namelijk een toernooisysteem waarbij het voor alle verenigingen mogelijk is om deze titel in de wacht te slepen voor hun club. Vorig jaar was het tot op de laatste wedstrijd spannend en won Slagharen, maar neemt TCO (Tennis Club Ommen) dit jaar de beker mee naar huis? Aanmoedigen mag. Graag zelfs, want gezelligheid staat voorop tijdens dit regionale toernooi, aldus Joyce Vieth (organisatie Auto Combi Vechtdal Cup)”.

Wanneer: 2, 3, 9 en 10 november 2019.
Waar: Tennispark TC Hardenberg (Hessenweg 76).

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten