Ondernemers openen Recreatie Vakbeurs met netwerkontbijt

Platform Gastvrij Hardenberg nodigt ondernemers in de vrijetijdssector uit, voor het netwerkontbijt op dinsdag 26 november om 8.15 uur in Evenementenhal Hardenberg.

Eind november vindt alweer de 18e editie plaats van de grootste vakbeurs voor de recreatie sector. Het platform grijpt dit moment aan om gezamenlijk met Vechtdal-ondernemers effectief met elkaar te netwerken en vervolgens de beurs te openen.

Na een inleiding van de voorzitter van het platform Gastvrij Hardenberg, Alwin te Rietstap is er ruimte om te netwerken tijdens het interactief gedeelte. Ook is er een kennisplein aanwezig met de experts van Vechtdal Marketing, Ondernemershuis, Startershuis Doen en Vechtdal Projecten.

Ondernemers kunnen bij deze experts gericht vragen stellen, ideeën doorgeven of inspiratie opdoen. Het netwerkontbijt is bedoeld om in ontspannen sfeer, kennis te maken met elkaar en het ondernemerschap in het Vechtdal te versterken. Ondernemers ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging. De Vechtdalgemeenten nodigen allemaal hun eigen recreatieondernemers uit hiervoor.

Meer informatie leest u op www.hardenberg.nl/gastvrij.

Een blik in de toekomst van recreatie

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS op 26, 27 en 28 november. In zeven beurshallen van de Evenementenhal Hardenberg worden dé hottopics uit de sector belicht. Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Jaarlijks komen veel recreatieondernemers uit het Vechtdal naar deze beurs. Het Platform Gastvrij Hardenberg is op deze eerste dag gastheer voor deze ondernemers.

Platform Gastvrij Hardenberg

Het platform Gastvrij Hardenberg is een samenwerking tussen ondernemers in de recreatiebranche. De regio promoten door samenwerking staat hierbij centraal. Het platform Gastvrij Hardenberg is in 2017 van start gegaan. Het doel is om meer gasten naar de gemeente te halen om daarmee onder meer de inkomsten en werkgelegenheid te laten groeien.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten