Fotolavie Ineke: Samen herinneringen maken

Fotografe Ineke Wunnink- van Elburg is zes jaar geleden Fotolavie Ineke gestart. Ze maakt foto’s zoals het leven voorbij komt. Omdat ze zelf honden heeft, is hondenfotografie haar passie, maar Fotolavie Ineke doet ook paardenfotografie, kinderportretten en New Born lifestyle.

“Dat laatste is een andere vorm van fotografie, waarbij ik bij de mensen thuis het dagelijks leven fotografeer met het pasgeboren kind. Een flesje geven, wassen, broertjes en zusjes er bij op. Ongedwongen en niet geposeerd.’’ Mensen benaderen haar voor fotoshoots. “Voor hondenfotografie doe ik op dit moment de buitenshoots. We zoeken hier voor een leuke locatie in de omgeving. In Ommen is de natuur prachtig, met veel mooie settings. Ik maak dan reportages van honden met of zonder baasje.’’ Voor paardenfotografie trekt ze ook vaak de natuur in. “We hebben hier ontzettend mooie zandverstuivingen met heide, loofbomen en veel mooie bossen. Graag zou ik deze winter weer eens sneeuw zien zodat ik mooie reportages in een winterlandschap kan maken.’’ Vanaf 1 januari heeft Fotolavie Ineke een eigen fotostudio voor honden en kinderen portretfotografie.

Ook doet ze gezinsfotografie, familiefotografie en fotografie van evenementen. De foto’s zijn regelmatig te zien in albums op haar Facebookpagina. Zo krijgt ze ook veel nieuwe aanvragen.  “Vooral de warme sfeer overbrengen vind ik heel belangrijk. Mijn slogan is: Samen herinneringen maken in een sfeervolle setting.’’

Fotolavie Ineke
Tel. 06 – 18 90 55 44
www.fotolavie-ineke.nl
www.facebook.com/www.fotolavie.nl

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten