Regionale kerkdienst van Sien in Nijverdal

Zondag 15 maart 2020 is er om 15.00 uur in “De Regenboog”, Grotestraat 127 te Nijverdal een aangepaste kerkdienst, welke  wordt georganiseerd door Sien – Regio Ommen. Voorganger in deze dienst is ds. H. van Dalen uit Nijverdal.

Bijbel- en Catecheseclub Nijverdal en een enthousiaste jongerengroep “Just Him” werken aan deze dienst mee. Het thema is ”De minste zijn”. Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander.

Steeds meer mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen bezoeken deze speciale kerkdiensten van SIEN. Ook in Gramsbergen zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en we zingen weer bekende liederen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris.

Meer informatie over het werk van Sien op www.sien.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten