Zomerexpositie Beeldentuin Witharen verplaatst

De tuin ligt er prachtig bij, de krentenboom bloeit, maar Beeldentuin Witharen zal voorlopig leeg blijven.Vanwege de crisis rond het coronavirus  zal de openstelling van de Zomerexpositie 2020 van Beeldentuin Witharen verplaatst worden naar begin juni.

De traditie, om bij de start van de Zomerexpositie een grote opening te houden om het seizoen in te luiden, zal dit jaar dan ook niet plaats vinden. De tuin en het terras blijven voorlopig  leeg.

Ondertussen wordt er hard gewerkt door de kunstenaars om de beelden  te maken voor de expositie in de tuin en voor de extra expositie “75 jaar Vrijheid”. Op de website kan je vast een kijkje nemen en informatie vinden over de exposanten die in de Beeldentuin exposeren en de kunstenaars die deelnemen aan de expositie “75 jaar Vrijheid”.

“Een groot deel van onze doelgroep, net als  wijzelf  en de kunstenaars die bij ons exposeren, behoren  tot de “kritieke” leeftijd.  Wij willen er op geen enkele manier verantwoordelijk voor zijn dat mensen bij ons, of via ons besmet raken.

We hopen van harte dat we vanaf 2 juni weer bezoekers kunnen ontvangen in onze Beeldentuin. Maar houdt  voor de zekerheid onze website in de gaten, alles kan zomaar nog anders worden in deze rare tijd” , aldus Louis van Vilsteren en Thea Dijkema, initiatiefnemers van  Beeldentuin Witharen.

Wel is het mogelijk een afspraak te maken als er  vragen zijn over de meubels van Louis of over de keramiek van Thea. Louis kan als meubelmaker zijn werk zonder problemen blijven doen, hij werkt alleen, en datzelfde geldt voor Thea als keramiste. Louis: 06-27876388; Thea: 06-052344304.

De Zomerexpositie van Beeldentuin Witharen is te bezoeken van 2 juni t/m 27 september van donderdag t/m zondag van 11.00 uur -17.00 uur, Witharenweg 24, 7738 PG Witharen, gemeente Ommen.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten