SamenLoop Dalfsen 2020 helaas uitgesteld

Vanwege de situatie omtrent corona heeft de organisatie de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop Dalfsen uit te stellen en deze te verplaatsen naar 2021. Het uitstellen is enorm ingrijpend voor iedereen die bij deze SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop. De organisatie begrijpt dat deze beslissing, hoe noodzakelijk ook, aanvoelt als een grote teleurstelling.

“De SamenLoop is een prachtig evenement van samenzijn waar deelnemers, eregasten en vrijwilligers naar uitkijken. Waar we met zijn allen tijd en energie in steken, waar we samen hoop en vertrouwen uit putten. Het is een evenement waarin we naast elkaar willen staan, schouder aan schouder. We wensen jullie en onszelf toe dat dit volgend jaar weer zo mag zijn.

Zodra we meer weten over een nieuwe datum in 2021 komen we zo snel mogelijk naar buiten met dit nieuws. We willen u bedanken voor uw betrokkenheid en de sponsoring die tot nu toe al gedaan is, deze zullen onveranderd ten goede komen aan kankeronderzoek en SamenLoop voor Hoop Dalfsen.”

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met communicatieslvhd@gmail.com.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten