Stefan Kortman van Hardenberg ’85 naar OZC  

Doelman Stefan Kortman speelt vanaf komend seizoen bij OZC. De keeper kiest om praktische redenen en OZC’s ambitie voor de overstap van Hardenberg ’85 naar de Ommer Zaterdag Club.  Kortman speelde eerder bij OVC’21 en FC Emmen.

Kortman, woonachtig in Ommen, licht toe: “Elke week drie keer heen en weer reizen naar Hardenberg was voor mij niet praktisch meer. Ik wil graag weer op de fiets naar de voetbal kunnen. Belangrijk was ook dat OZC met een ambitieus plan kwam. Ik hoop met mijn opgedane ervaring bij te kunnen dragen aan deze ambitie van de club. Daar ga ik mijn stinkende best voor doen.”

Kortman begon in de jeugd van OVC’21 met voetballen. Daar pikte een aantal jaar later FC Emmen hem op. Na twee jaar keerde de keeper weer terug naar OVC’21 en doorliep de standaard jeugdelftallen. Na twee seizoen bij het eerste elftal onder de lat te hebben gestaan, verkaste hij naar Hardenberg ’85. Afgelopen vijf jaar keepte hij daar in het eerste. Momenteel is Kortman herstellende van een kruisbandblessure.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten