40e editie Tronktoernooi op alternatieve wijze

De Paardeweide blijft in het eerste weekend van juli leeg. Maar dat betekent niet dat de organisatie van het Tronktoernooi dit weekend ongemerkt voorbij laat gaan. Door overheidsmaatregelen is voetballen in partijvorm niet mogelijk, maar een online quiz in samenwerking met lokale horeca moet toch voor een memorabele 40e editie van het Tronktoernooi zorgen.

Door de coronaperikelen werd de organisatie van het Tronktoernooi gedwongen om op zoek te gaan naar alternatieven. Dat alternatief is nu gevonden. Zaterdag 4 juli test de organisatie jullie kennis van het meest nostalgische voetbaltoernooi van Ommen. Via een livestream is het mogelijk om interactief mee te doen. Word jij de Tronktoernooikenner van Ommen?

Ommen doe(t) wat terug

Voor extra gezelligheid, werkt de organisatie samen met verschillende horeca in Ommen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om heerlijke borrelpakketjes bij de organisatie te bestellen. Die lekkernijen zijn samengesteld door het Paviljoen aan de Vecht, De Vrienden, Jipp’s Pub en De Herberg. Bij een regulier Tronktoernooi draait de organisatie het merendeel van de omzet door consumpties en ook dit jaar doet de organisatie een beroep op jullie dorst en eetlust. Zo doen we wat terug voor de lokale horeca.

Toch op vakantie met Jeugdkamp Ommen

Naast de steun voor de lokale horeca, richt de organisatie zich ook weer op een lokaal goed doel. Dit jaar quizzen de deelnemers voor Jeugdkamp Ommen. Een initiatief in Ommen dat er voor zorgt dat jongeren tussen de 10 en 16 jaar gezellig met elkaar op vakantie kunnen. Dit geldt voor iedereen, maar de organisatie richt zich ook op jongeren die door hun thuissituatie normaal niet op vakantie kunnen. Jeugdkamp Ommen biedt hen een mogelijkheid om er toch even tussenuit te gaan en te genieten van een leuke week, waar ook nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Blijf op de hoogte

Kom alvast in de sfeer door @Tronktoernooi op Instagram te volgen, zodat jij goed voorbereid begint aan de uitdagende quiz van de organisatie. Via Instagram laat de organisatie weten hoe jij je kunt aanmelden. Ook worden de vaste leiders van de horecateams benaderd, om een uitnodigingslink met iedere deelnemer te delen. Doe jij 4 juli met ons mee?

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten