Wie triomfeert op de Paardeweide tijdens 39e Tronktoernooi?

Welk team treedt er dit jaar tijdens het Tronktoernooi in de voetsporen van Jipp’s Pub? Op 5 en 6 juli is de Paardeweide opnieuw het decor van een prestigieus schouwspel tussen de verschillende horecateams uit Ommen. In totaal nemen acht teams deel aan het toernooi, dat ieder jaar in het teken staat van een goed doel, dit jaar spelen de teams voor CaMo & Friends 4 SMA.

Vorig jaar werd de Burggraaf in een spannende finale verslagen door Jipp’s Pub. Zij zijn dit jaar opnieuw de favorieten, al komt er genoeg concurrentie van Vrienden Ommen, Team Vijn, SC Clees, De Herberg, Tronk en Big Bull. Net als ieder ander jaar is het Laerbos weer de fraaie plek waar gevoetbald wordt. Genoeg ingrediënten voor een gezellige en spannende strijd in het hart van de zomer.

CaMo & Friends 4 SMA

De opbrengst van het Tronktoernooi wordt dit jaar gedoneerd aan de actie CaMo & Friends 4 SMA. Een actie die is opgezet voor Cato en Moos, de kinderen van Jan Jaap Lucas en Linda Meijerink, die lijden aan de progressieve spierziekte SMA. In Ommen is dit initiatief inmiddels goed bekend door verschillende initiatieven. Het Tronkbestuur levert graag een extra bijdrage, om nog meer geld op te brengen voor onderzoek naar SMA. ‘SMA de wereld uit’ is dan ook het motto dat dit jaar met het Tronktoernooi verbonden is.

Iedereen is van harte welkom om 5 of 6 juli de gedreven strijd te volgen tussen de horecateams uit Ommen op de Paardeweide. Vrijdagavond 18:30 uur wordt de bal voor eerst aan het rollen gebracht, waarna zaterdag om 16:15 uur in de laatste wedstrijd wordt beslist wie zich dit jaar winnaar van het Tronktoernooi mag noemen.

Foto (C): Henk van Elburg

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten