Tweede Workshop Tuin-, bloemen- en macrofotografie

Omdat de workshop van 20 juni al snel vol was, geeft Dook van Gils op 27 juni een tweede workshop tuin-, bloemen- en macrofotografie in de 1,5 hectare grote beeldentuin van Atelier Witharen. Daar is in deze tijd van het jaar, ook fotografisch, van alles te beleven: de goed onderhouden tuin met mooie borders die vol prachtige en kleurrijke bloemen staan, kikkers en libellen bij de vijver, een waterval en natuurlijk kunst. Het zijn ingrediënten voor een ochtend heerlijk fotograferen.

Het fotograferen van een enkele bloem gaat de meeste mensen nog wel goed af, maar hoe zet je een border het mooist op de foto? Dat valt soms nog wel tegen. Dus hoe doe je dat nu het best? En macrofotografie wat is dat nu precies en hoe werkt dat? Dook van Gils geeft aanwijzingen en tips om tot een zo goed mogelijk fotoresultaat te komen. 

De workshop begint om 9.30 uur bij Atelier Witharen aan de Witharenweg 24 in Witharen en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De kosten zijn € 24,50 incl. koffie/thee en fototips. Het maximum aantal deelnemers is 10 en natuurlijk wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Opgeven kan via het contactformulier op de site dookvangils.nl,via  info@dookvangils.nl  of via 06-152 777 70. 

www.dookvangils.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten