Foto: Dook van Gils

Basiscursus digitale fotografie

Ook dit najaar geeft Dook van Gils de Basiscursus Digitale Fotografie. De cursus blijkt in een grote behoefte te voorzien, omdat veel mensen een (spiegelreflex)camera aanschaffen, maar de mogelijkheden daarvan niet weten te benutten. Dook van Gils: “Het is nog altijd zo, dat de fotograaf de foto maakt en niet de camera, ook al was die nog zo duur. Door de camera van de automatische stand af te halen, is er zoveel meer mogelijk. Dat wil ik de cursisten graag laten zien.”

Tijdens de cursus van een drie avonden en een ochtend, worden cursisten vertrouwd gemaakt met de camera en leren ze hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. Het soort camera dat men heeft is niet belangrijk.

De eerste avond is op maandag 24 augustus vanaf 19.30 uur bij Wildthout Hotel & Restaurant. Graag vooraf aanmelden; er is nog plaats voor enkele deelnemers.

Opgave of info: dookvangils@hotmail.com of 0529 – 451150 www.dookvangils.nl

Wat: basiscursus digitale fotografie
Wie: Dook van Gils
Wanneer: start maandag 24 augustus 2015 om 19.30 uur
Waar: Wildthout Hotel & Restaurant Hammerweg 40, Ommen
Wie: Voor iedereen die meer uit zijn of haar digitale (spiegelreflex)camera wil halen.

Artikel delen:
Foto's 4
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten