Online informatiebijeenkomst: ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’

Op maandag 29 juni organiseert de gemeente Ommen een online informatiebijeenkomst voor woningeigenaren. Het thema van de informatiebijeenkomst is: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en
betaalbaar? De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Informatie over energiebesparende maatregelen

Tijdens de één uur durende online informatiebijeenkomst worden woningeigenaren geïnformeerd over de mogelijkheden om energie te besparen in huis. Welke mogelijkheden zijn er? Wat kost het en wat levert het op? Ze krijgen antwoord op vragen als ‘Hoe kan ik mijn huis het beste isoleren?’ en ‘Mijn Cv-ketel is aan vervanging toe, moet ik een nieuwe of is een warmtepomp ook een optie?’

Tijdens de bijeenkomst ontvangen deelnemers ook informatie over de mogelijke subsidies en regelingen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Deelnemers ontvangen gratis energiebespaartas en adviesgesprek

Na afloop van de online informatiebijeenkomst kunnen deelnemers een gratis energiebespaartas ophalen bij de Karwei in Ommen. In deze bespaartas zitten energiebesparende producten en een kortingskaart met een totale waarde van €75,-. Ook kunnen deelnemers gratis, telefonisch of via een videogesprek energieadvies krijgen van een energieadviseur.

Aanmelden voor de online bijeenkomst

Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan via de volgende pagina: https://xement.webinargeek.com/huis-verduurzamen-ommen of via onderstaande QR-code:

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten