Informatiebijeenkomst in Lemele over opvang Oekraïense vluchtelingen

De gemeente Ommen houdt komende maandag een informatiebijeenkomst over de noodopvang van Oekraïense vluchtelingen in de gemeente. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Het is in de zaal Dijk aan de Korteveldsweg 3 in Lemele en begint om 19.30 uur, tot ongeveer 21.30 uur.

Sinds 11 maart 2022 wordt zorghotel De Imminkhoeve in Lemele gebruikt als opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne. De gemeente Ommen organiseert deze tijdelijke opvang. Inmiddels bieden ze onderdak aan circa 150 mensen. Naast de inzet van gemeente zijn er ook veel vrijwilligers actief op deze locatie. Daarnaast zijn er enkele particuliere initiatieven. “Tijdens de informatiebijeenkomst blikken we terug op de afgelopen weken en kijken we vooruit naar de komende periode.”

Heeft u vragen over de noodopvang? Of wilt u meer weten over een bepaald onderwerp? Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties dan alvast in via ommen4.0@ommen.nl.  “Dit gebruiken we als input voor informatiebijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen of suggesties te delen.”

Bent u niet in de gelegenheid aanwezig te zijn, maar wilt u toch contact met de gemeente? Neem dan contact met ons op via ommen4.0@ommen.nl of 14 0529. Of kijk op www.ommen.nl/oekraine voor meer meer informatie. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten