Zelf een hologram ontwerpen en maken

In de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen, is op woensdag 21 oktober een workshop hologrammen ontwerpen en maken. Kinderen van 10-16 jaar leren hoe ze een voorwerp tot leven kunnen brengen.

Deelnemers gaan een zelfgekozen voorwerp filmen en de video projecteren via hologram-software, in een zelfgebouwde hologramprisma. Dan verschijnt er een doorzichtig, driedimensionaal beeld dat je van alle kanten kunt bekijken.

De workshop is gratis en wordt verzorgd samen met Tetem, een onderzoekend presentatieplatform vol creatieve makers en denkers. In oktober heeft Tetem in Overijssel de de MaakMeeMaand opgezet. Er worden dan honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De workshop komt ook in de bibliotheekvestigingen Raalte en Olst.

Per workshop is er plaats voor 8 deelnemers van 10-16 jaar. Om zeker te zijn van een plekje, kunnen deelnemers inschrijven via www.bibliotheeksalland.nl/holoommen. De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten