Beerze Bulten genomineerd voor ‘ANWB Camping van het Jaar 2021’

Vakantiepark Beerze Bulten is (wederom) genomineerd voor ‘ANWB Camping van het Jaar 2021’. Nederlandse kampeerders hebben massaal gestemd en Beerze Bulten behoort tot de 9 genomineerde campings in Nederland.

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing voor de Campings van het Jaar. In een aantal categorieën konden campings worden genomineerd. De categorieën in 2021 zijn ‘De beste kleine camping’, ‘De camping met de mooiste huuraccommodatie’ en ‘De fijnste gezinscamping’.

Vakantiepark Beerze Bulten is genomineerd in deze laatste categorie. Bijna 25.000 mensen brachten in de afgelopen maanden hun stem uit.

13 januari

Op 13 januari zal tijdens een online bijeenkomst van de ANWB bekend gemaakt worden welke camping er met de felbegeerde eretitel vandoor gaat.

Trots

Familie Hagehoorn, eigenaar van Vakantiepark Beerze Bulten reageert trots: “We zijn super blij en trots op deze nominatie, na dit toch vreemde kampeerseizoen. We zijn nu voor de derde achtereenvolgende keer genomineerd. Het zou geweldig zijn als we hem dit jaar winnen! We willen onze gasten ontzettend bedanken voor het stemmen op ons”.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten