Camping Besthmenerberg kondigt rebranding aan en verandert naam in Ommerland

Camping Besthmenerberg, het grote bospark in Ommen, verandert haar naam in Ommerland. De naamsverandering gaat gepaard met uitbreidingen van de faciliteiten, een volledig nieuwe huisstijl, nieuwe overnachtingsmogelijkheden en de pay-off ‘verbonden met buiten’.

Waarom de naam Ommerland

Door de ontwikkelingen die het park de afgelopen jaren heeft doorgemaakt past de naam Besthmenerberg niet meer. Ook is de naam lastig te onthouden voor haar gasten. Het park is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een modern vakantiepark met vele mogelijkheden voor vakantie en dagrecreatie. Een plek voor ruimte en rust maar ook voor spanning en avontuur. De nieuwe naam Ommerland heeft een duidelijke link met de natuur en de gemeente Ommen. Een land, een uitgestrekt gebied met een eigen identiteit, waar de verschillende mogelijkheden ruimte krijgen, gericht op diverse doelgroepen.

Een volledig nieuwe huisstijl, faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Samen met de rebranding, lanceert Ommerland in het voorjaar van 2021 een volledig nieuwe website in de nieuwe huisstijl, met een compleet en vernieuwd aanbod. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om een heerlijke vakantie of dagje weg in de natuur te boeken. Daarnaast kondigt het park aankomende productverbeteringen aan zoals een nieuw buitenbad met spectaculaire waterglijbaan en waterspraypark, een pumptrackbaan, moderne chalets voor de verhuur, kampeerplaatsen met privé sanitair, online speurtochten. Kortom, een unieke vakantiebeleving midden in het bos.

Verbonden met buiten

De pay-off van Ommerland is: ‘Verbonden met buiten’. De vakantie en dagrecreatie mogelijkheden van Ommerland zijn bedacht vanuit de passie voor mens, dier en natuur en bieden iedereen de mogelijkheid om op zijn eigen manier te genieten van al het moois wat de natuur in Ommen te bieden heeft.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten