Foto: Hans Heerink

Klimbos Stichting Natuurlijk Heidepark is open!

Het is eindelijk zover. Ons klimbos is open (vanaf zaterdag 24 april), de start van de mei vakantie. De afgelopen weken zijn de puntjes op de i gezet en nu zijn we er klaar voor.

De startoren, ons vogelnest, is afgemaakt, het pad er naartoe ziet er weer goed uit en een aantal onderdelen in het klimparcours zijn aangepast. Verder hebben we een nieuwe website met daarin een (verplicht) reserveringssysteem voor het klimbos en het kabouterpad.

Het klimbos en het kabouterdorp met kabouterpad mogen weer open. Recreatief zwemmen mag helaas nog niet maar de abonnementen kunnen al wel vast besteld worden. De voorverkoopprijzen voor de zwemabonnementen lopen tot 2 weken na de opening van het zwembad en zijn te vinden op onze website. Het is goed om te weten dat de toegang tot het kabouterdorp gratis is en dat het lopen van het kabouterpad tegen betaling kan.

Wanneer mag je klimmen?
Het is goed te weten dat er vanaf 1.30mtr geklommen kan worden. Met kinderen tot en met 12jaar dient er altijd een volwassene mee te klimmen die maximaal 2 kinderen onder zijn/haar hoede heeft.
Reserveren is verplicht en op dit moment mogen er alleen klimmers komen en geen toeschouwers door de huidige COVID-19 maatregelen maar dat mag de pret voor het klimmen niet drukken.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.natuurlijkheidepark.nl.
Houd onze website en social media in de gaten voor nieuws. Hier zullen we ook laten weten wanneer het zwembad weer open gaat.

Wij hopen jullie binnenkort eens te zien bij ons op Natuurlijk Heidepark, klimmend, spelend of op avontuur op het kabouterpad!!!

Hartelijke groet van ons allen bij Natuurlijk Heidepark!!

 


‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland’

Artikel delen:
Gerelateerde berichten