Vanwege werkzaamheden geen treinverkeer tussen Nieuw-Amsterdam en Emmen v.v. op 22 en 23 mei 

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 22 mei en zondag 23 mei geen treinen tussen Nieuw-Amsterdam en Emmen v.v. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Reis verstandig, mondkapje verplicht
Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het treinvervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten