Verhuizing Woonlocatie de Koppels naar Stationsweg in Ommen

In het voormalige Laarhuis aan de Stationsweg 37 in Ommen wonen vanaf 5 oktober tijdelijk circa dertig cliënten met hersenletsel van zorgorganisatie InteraktContour. De huidige woonlocatie De Koppels in Zwolle wordt dit najaar gesloopt en vervangen door een nieuwe woonlocatie met ruime, moderne appartementen. Over ongeveer twee jaar is de nieuwe woonlocatie klaar. Dan verhuizen de bewoners en medewerkers weer terug naar Zwolle. 

Het huidige gebouw De Koppels in Zwolle was verouderd en te klein. Nederland telt door de vergrijzing steeds meer mensen met hersenletsel die 24-uurs zorg nodig hebben. Daardoor is er meer vraag naar woonplekken voor deze doelgroep. De nieuwe woonlocatie in Zwolle heeft straks dan ook veel meer ruimte dan het huidige gebouw. Het ontwerp telt 105 moderne appartementen, meerdere algemene ruimten en een grote tuin.  

Vanuit de woonlocatie in Ommen is het ook mogelijk om in Ommen 24-uurs zorg in de thuissituatie te krijgen. Met Volledig Pakket Thuis van InteraktContour wonen mensen in een eigen appartement of woning in de buurt van één van hun woonlocaties. Mensen met hersenletsel die zelfstandig thuis wonen in Ommen, kunnen vanaf oktober 2021 een beroep doen op zorg en ondersteuning van InteraktContour.

Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met zorgbemiddeling van InteraktContour via info@interaktcontour.nl of telefonisch via 0341-255 777.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten