Bewonerspeiling over centrum van Ommen

De gemeente Ommen houdt vanaf heden een bewonerspeiling. Daarin wordt bekeken wat de burger vindt van het huidige dorpscentrum. ‘Wat vindt u van het centrum van Ommen? Wat is goed, wat kan beter? Welke winkels en voorzieningen bezoekt u? Of welke voorzieningen of winkels zou u graag in het centrum zien?’ is een greep uit de vragen. “Door antwoord te geven op onder andere deze vragen, draagt u ook steentje bij aan een vitaal en gastvrij centrum”, zo laat de gemeente weten.

Men vindt de vragenlijst op www.centrumplanommen.nl. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Met de antwoorden gaan de ondernemers in het centrum, de gemeente Ommen en anderen aan de slag om het centrum te versterken. “Zodat ook u er in de toekomst een prettig bezoek kunt brengen.”

Op de website ‘www.centrumplanommen’ kan men ook meer lezen over de achtergronden van het onderzoek en de samenwerkende partijen in Ommen-centrum.

De enquête wordt verwerkt door adviesbureau BRO.

Voor vragen over de ontwikkelingsvisie kan men contact opnemen met Leo Hoksbergen, Kwartiermaker Ommen Centrum (info@focus-mkb.nl, 06-46281800).

Artikel delen:
Gerelateerde berichten