Uitreiking sportprijzen Ommen uitgesteld; corona is boosdoener

De gemeente Ommen heeft de uitreiking van de sportprijzen uitgesteld naar 7 maart 2022. Stemmen wordt tijdelijk stilgelegd. Vanaf februari kan er weer gestemd worden. ,,In verband met de huidige coronamaatregelen en de eigen verantwoordelijkheid die we daarin willen pakken, hebben we besloten de feestelijke uitreiking uit te stellen” vertelt Ko Scheele (foto), wethouder sport.

 

Er had een digitaal feestje gevierd kunnen worden, maar de gemeente past daarvoor. ,,We hopen in maart de prijzen toch fysiek uit te kunnen reiken. 2020 en 2021 waren sportief gezien ook bijzondere jaren. Er zijn mooie en indrukwekkende sportprestaties neergezet, dat willen we niet ongemerkt of enkel digitaal voorbij laten gaan.

 

Op de website ommen.nl/sportverkiezing kan sinds vandaag (donderdag 23 december) niet meer gestemd worden. Van 1 februari tot en met 28 februari 2022 kan iedereen weer op zijn of haar sportfavoriet stemmen. Deze stemmen worden opgesteld bij de reeds uitgebrachte stemmen. De winnaar wordt bepaald op basis van de stemmen via de website ommen.nl/sportverkiezing en een onafhankelijke jury. Om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen moest er een aansprekende sportieve prestatie geleverd zijn in het sportjaar 2020 of 2021. De jury heeft op basis van de ingediende nominaties een shortlist samengesteld.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten