Bram van Polen en Wout Brama te gast bij FC Ommen

Een ‘daverende feestavond’ op Witte Donderdag, een oude traditie van OVC ’21, is na de fusie met OZC en meegenomen naar FC Ommen. Donderdag gaf de fusieclub een passend vervolg aan de traditie en was er opnieuw een forumavond voor sponsoren, leden, donateurs, vrijwilligers en iedereen die op een of andere manier aan de club verbonden is. Wout Brama van FC Twente en Bram van Polen van PEC Zwolle waren te gast.

 

In de middaguren was de aftrap met een netwerkbijeenkomst voor sponsoren, bestuur, ereleden en leden van verdienste. In de avonduren waren ook alle vrijwilligers welkom. In het sfeervol ingerichte clubhuis ‘Weerkomm’n’ beleefde iedereen een broeierige avond, waarin gezelligheid en saamhorigheid vochten om voorrang. Als sprekers waren de voetbalprofs Bram van Polen van PEC Zwolle en Wout Brama van FC Twente te gast. Onder leiding van Tijmen van Wissing, sportverslaggever van RTV Oost, pakte het tweetal flink uit. Zowel Bram als Wout zijn makkelijke babbelaars, die de lachers vlot op hun hand kregen met grappige, sappige anekdotes uit hun rijke voetbalhistorie.

Aansluitend werd een veiling gehouden van de wedstrijdshirts van Rik-Jan de Groot, Harm Jan Tip, Bram van Polen en Wout Brama. Dit leverde de clubkas 3.000 euro op.  Hoofdsponsor Tenax wil naast de sponsoring ook jaarlijks een goed doel steunen, dit vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, tevens een verantwoordelijkheid van FC Ommen. Dit jaar is gekozen voor de voedselbank Ommen.

Vertegenwoordiger Roos ter Beek mocht na afloop de cheque in ontvangst nemen van Rik-Jan de Groot. ,,Al met al pakte de eerste Witte Donderdag-viering bij FC Ommen uit tot een meer dan geslaagde middag en avond”, aldus de club.

 

Op de foto van links naar rechts: Bram van Polen, Wout Brama, Tijmen van Wissing, Rick-Jan de Groot, Roos ter Beek.

 

(Ingezonden bericht)

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten