Dura Vermeer stelt bouwplaats Fietsverbindingen Ommen open voor publiek

Dura Vermeer stelt bouwplaats Fietsverbindingen Ommen morgen open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw.

De komende maanden werkt aannemer Dura Vermeer aan nieuwe en betere fietsverbindingen en de inrichting van een aantal straten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe rotonde en de inrichting van de Chevalleraustraat. Tijdens de Dag van de Bouw, morgen, kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen en vertelt de aannemer de belangstellenden graag meer over het project.

Normaal gesproken is de bouwplaats verboden toegang, maar tijdens de Dag van de Bouw is men tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om een kijkje binnen de hekken te nemen. Elk uur (10.00, 11.00, 12.00 en 13.00 uur) start er een rondleiding over de bouwplaats. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Zo kunnen ze zelf leren graven met een mini-graafmachine en is er een speurtocht over de bouwplaats.

De gemeente Ommen vindt veilige en comfortabele fietsverbindingen belangrijk. Daarom werkt aannemer Dura Vermeer de komende maanden aan ‘nieuwe en betere’ fietsverbindingen. Er wordt onder andere een vrijliggend fietspad aangelegd langs de Chevalleraustraat, de Patrijsstraat en Kievitstraat. Ze worden opnieuw ingericht en er wordt een nieuwe rotonde aangelegd op de plek van de kruising Kievitsstraat – Chevalleraustraat – Danteweg. Dura Vermeer houdt u graag op de hoogte van de werkzaamheden. Dit doen zij onder andere via de BouwApp onder projectnaam ‘Fietsverbindingen Ommen’.

De jaarlijkse Dag van de Bouw is dé open dag van de Nederlandse bouwsector. Tijdens deze dag stellen bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken open om mensen kennis te laten maken met innovaties en het maatschappelijke belang van de bouw- en infrasector. “Bent u na uw bezoek aan het project in Ommen nog niet uitgekeken? Dan kunt u ook een bezoek brengen aan een van de andere projecten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het project Onderdoorgang Fietsverbinding N340 bij Zwolle. Op deze locatie wordt een nieuwe fietstunnel aangelegd onder de spoorlijn Zwolle-Meppel.”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten