Verduurzamen & verbouwen in Ommen? Doe mee aan het webinar Energieneutraal Verbouwen

Veel mensen – ook in de gemeente Ommen – willen hun huis verduurzamen en isoleren. Maar waar te beginnen? Vaak zijn er in de eigen woning veel mogelijkheden om energie te besparen en energie te produceren. Om mensen op weg te helpen, organiseren de gemeenten in West-Overijssel een webinar over energieneutraal verbouwen op 15 september. Meld je aan via onderstaand formulier.

 

Energieneutraalcoach Jan Nieuwveld neemt je in een uur tijd mee langs de mogelijkheden. “Ik geef tips, maar vooral ook denkrichtingen. Een aanzet om gedachten te ordenen en eerste stappen te zetten. Je hoeft niet in een keer naar energieneutraal.” Het is via de chat mogelijk om vragen te stellen. Het webinar start om 20.00 en duurt ongeveer één uur. Deelnemers krijgen na afloop een uitnodiging voor een verdiepend tweede webinar. Meld je online aan. 

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Bekijk http://duurzaambouwloket.nl/env de Kieswijzer Energieneutraal Verbouwen en lees de ervaringen van andere inwoners uit Overijssel die hun woning energieneutraal maakten.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten