Mike Kelly na de zomer hoofdtrainer bij FC Ommen

Mike Kelly volgt na dit seizoen Yves Heskamp op als hoofdtrainer bij FC Ommen. De inwoner van Hoogeveen staat momenteel voor het vierde seizoen in successie aan roer bij LTC uit Assen, dat uitkomt in de klasse 2L Noord van het zaterdagvoetbal.

 

Kelly (foto) was als speler actief voor FC Meppel en HZVV (Hoogeveen). Na het beëindigen van zijn carrière koos hij voor het trainerschap. Voor Kelly LTC onder zijn hoede nam, deed hij ervaring op als oefenmeester bij de jeugd en de reserves van HZVV.
Kelly beschrijft zichzelf als volgt: “Ik ben een enthousiaste en gedreven trainer/coach met zowel een sterke focus op het individu als op het teamresultaat. Ik ben een ‘teamspeler’ die samenwerken heel belangrijk vind. Samen met spelers en begeleidingsstaf ben je een team en straal je dat samen uit. Daarnaast vind ik een open, eerlijke en duidelijke communicatie erg belangrijk. ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’. Als trainer/coach ga ik planmatig en met structuur te werk.”
De spelersraad, staf en technische commissie van de club staan volledig achter deze keus voor de oefenmeester uit Hoogeveen en zijn ‘zeer enthousiast’.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten