Verkeershinder in Dalfsen door kabelwerkzaamheden langs de Koesteeg

Van Gelder gaat namens Enexis Netbeheer kabels leggen tussen het zonnepark Veldhoevenweg en Dalfsen. De kabels worden gelegd langs de Dedemsweg, Koesteeg en Rondweg. Voor deze werkzaamheden moet een aantal gestuurde boringen worden gemaakt.

 

Van 1 tot en met 12 mei voeren ze twee boringen langs het fietspad van de Koesteeg uit. De werkzaamheden nemen volgens planning in totaal twee weken in beslag. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, zal op de Koesteeg een snelheidsbeperking gelden van 30 km/u.

In week 18 (1 tot en met 5 mei) willen zij starten met de boringen. Tussen de rotonde Langkamp en rotonde Bontekamp wordt het fietsverkeer omgeleid door de wijk Ankummer Es. De omleidingsroutes worden door middel van borden aangegeven.

In week 19 (8 tot en met 12 mei) wordt het fietsverkeer tussen de rotonde Bontekamp en de Wagteveldweg langs de werkzaamheden geleid door verkeersregelaars.

Fietsverkeer tussen Dalfsen en Nieuwleusen wordt zoveel mogelijk omgeleid via de Welsummerweg en Veldweg.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 16.30 uur. Dit kan soms voor enige (geluids-)overlast zorgen. Wij doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. In de komende maanden kan tijdens de werkzaamheden ook nog enige verkeersoverlast optreden.

Contactpersoon namens Van Gelder tijdens de uitvoering is: S. Timmerman, te bereiken via het telefoonnummer 06-18 89 9561.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten