Foto: Robert Bril

Gerard Legebeke wint boerderijwinkel actie

Gerard Legebeke is de winnaar van de streekproductenactie die RondOmmen samen met Boerderijwinkel Groene Marke uit Ommen organiseerde. Via www.rondommen.nl konden bezoekers een bod uitbrengen op een mand vol heerlijke producten uit de regio.

 

Winnaar Gerard Legebeke heeft een eigen vleesveeboerderij in Vilsteren. Was het zijn kennis van streekproducten wat ervoor zorgde dat hij het bod deed wat het dichtst bij de waarde van de mand kwam? Hij was zelf ook verrast dat hij de waarde van de streekproducten zo goed kon inschatten. “Streekproducten, daar moet je feeling mee hebben. Ik vind het mooi dat je in deze winkel producten kunt kopen die niet in de supermarkten te
vinden zijn.”

 

Alle producten zijn op natuurlijke basis en ambachtelijk bereid op boerderijen uit deze regio. Dat is ook juist wat de toeristen trekt. Die kunnen een streekeigen product proeven, maar nemen ook vaak een cadeau mee voor het thuisfront. Standaard staan er al diverse cadeaupakketjes klaar, maar deze kunnen ook op maat gemaakt worden.

 
De boerderijwinkel heeft naast de vestiging in Ommen ook een winkel in Dalfsen en Zwolle. Het is een samenwerking van meerdere leveranciers van streekproducten en heeft een verrassend ruim assortiment. In de winkel komen veel klanten welke op zoek zijn naar een specifiek product zoals een bepaalde kaassoort of die overheerlijke jam. Op dit moment is het aspergeseizoen weer begonnen en deze zijn natuurlijk weer volop verkrijgbaar.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten