‘Paspoort moet zeker in deze vakantieperiode in orde zijn’

De gemeente Coevorden drukt inwoners uit de gemeente op het hart, tijdens deze vakantieperiode. Het paspoort moet namelijk in orde zijn, zo waarschuwt ze.

 

De zomervakantie is ook in de regio Coevorden begonnen. Een periode waarin veel mensen op reis gaan. “Dat betekent dat uw paspoort of identiteitsbewijs in orde moet zijn”, aldus de oproep. Veel inwoners maken daarom juist in de zomer een afspraak voor het aanvragen van een paspoort of identiteitsbewijs. Daardoor is het op dit moment erg druk.

“Soms zien we dat mensen die een afspraak hebben gemaakt, niet komen opdagen. Het kan altijd gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Wilt u in dat geval wel de afspraak afbellen of een mailtje sturen? Zo kunnen we weer iemand anders inplannen op die tijd”, aldus de tekst op de gemeentelijke website.

Door de drukte kan het langer duren dan normaal voordat er een nieuwe afspraak kan worden gemaakt. Inwoners lopen dan het risico op extra kosten voor spoed of dat het reisdocument niet meer op tijd wordt ontvangen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten