Spreekuren Leerwerkloket bij de Bibliotheek gestart in Ommen

Een nieuwe baan, werk doen dat echt bij je past, scholing en ontwikkeling? Op de arbeidsmarkt zijn er voor iedereen allerlei mogelijkheden en kansen. Het Leerwerkloket beantwoordt vragen over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, BBL-opleidingen of elk ander onderwerp dat met werken en leren te maken heeft.

 

In de Bibliotheek in Ommen en in Olst is maandelijks het Leerwerkloket, een samenwerking tussen het UWV en onderwijsinstellingen. Bij het Leerwerkloket ontvangt iedereen onafhankelijk advies, gericht op de bezoeker en zijn perspectief en ontwikkeling. Men krijgt er informatie en advies over mogelijkheden voor opleiding, scholing en de stappen die belangstellenden kunnen zetten op de arbeidsmarkt.

In Ommen is het Leerwerkloket iedere eerste donderdag van de maand, vorige week gestart. In Olst is het de derde donderdag, startend op 21 september. De hulp en het advies van het Leerwerkloket zijn gratis. Een afspraak maken kan via de website van Bibliotheek Salland, maar bezoekers mogen ook zonder afspraak binnenlopen.

Meer info op bibliotheeksalland.nl/leerwerkloket.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten