Leerwerkloket in de Bibliotheek van Ommen

In de Bibliotheek van Ommen is vanaf deze herfst maandelijks het Leerwerkloket geopend. Bij het Leerwerkloket kan iedereen terecht met vragen over leren en werken. Het eerstvolgende Leerwerkloket is op donderdag 6 oktober van 10 tot 14 uur.

 

De adviseurs van het Leerwerkloket maken bezoekers wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. Zij kunnen de informatie en de tools geven om stappen vooruit te zetten in je loopbaan. Daarbij benut het Leerwerkloket zijn contacten met onderwijs, werkgevers- en overheidsorganisaties.

Bij het Leerwerkloket kan men terecht voor informatie over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, brancheopleidingen en BBL-opleidingen, financiële regelingen, informatie over de regionale arbeidsmarkt, taal op de werkvloer en competentietesten. Wie niet helemaal weet welke stappen hij moet zetten in zijn loopbaan of waar het naartoe gaat met zijn carrière, is van harte welkom bij de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen voor een gesprek met één van de loopbaancoaches.

Het Leerwerkloket is elke eerste donderdag van de maand geopend van 10 tot 14 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten