Cultureel Café Heino: Filmproducente Hanneke Niens te gast

Filmproducente Hanneke Niens komt binnenkort naar Cultureel Café Heino. Ze groeide op in Heino en maakte als hoofd drama en uitvoerend producent meer dan 300 afleveringen televisiedrama. Oud Geld is daarvan een van de bekendste. Op dinsdag 3 oktober is Niens (foto) te gast bij Cultureel Café Heino.

 

Als er iemand een enorme staat van dienst heeft in de Nederlandse film- en televisieproductie, dan is het Hanneke Niens wel. Ze richtte IDTV Film mede op en is nu eigenaar en CEO van film- en tv-bedrijf KeyFilm. Haar producties vielen talloze malen in de prijzen, zoals een Oscarnominatie en een Gouden Kalf voor De Tweeling (2003) en driemaal de Platina Film voor box office-hits SoofSoof 2 en Soof 3. En wie herinnert zich niet indrukwekkende films zoals Van God Los (2003), Nena (2014) en Beyond Sleep (2016)? Kortom, wie geïnteresseerd is in een goed verhaal uit het binnenste van de filmwereld, kan deze voorstelling niet laten gaan.

Inloop is vanaf 14.15 uur, start om 14.30 uur. Toegang is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd, aanmelden van tevoren is wenselijk en waarschijnlijk aan te raden. Aanmelden kan via www.bibliotheeksalland.nl/niens.

Cultureel Café Heino organiseert elke maand een activiteit op de eerste dinsdag van de maand (van oktober tot en met april) in de Bibliotheek.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten