Oog voor elkaar trofee 2015

Oog voor elkaar! Daar heeft het CDA Ommen zich tijdens de afgelopen verkiezingscampagne sterk voor gemaakt. Samen moeten we het doen. Zo simpel is het wat het CDA Ommen betreft.

 

Vorig jaar heeft het CDA Ommen daarom de Oog Voor Elkaar-trofee in het leven geroepen. De eerste trofee werd uitgereikt aan de leden van het Gehandicapten Voetbal Ommen (zie foto).“Het zorgt op een speelse en uitdagende manier voor verbinding tussen mensen met en zonder beperking”, vertelde CDA-raadslid Löwik vorig jaar.

 

Ook dit jaar wil het CDA Ommen de Oog Voor Elkaar-trofee uitreiken. Daarom roept het CDA organisaties, verenigingen, buurten of kernen op om (nieuwe) ideeën en initiatieven die met Oog voor elkaar te maken hebben bij het CDA Ommen op te geven om in aanmerking te komen voor de trofee.

 

De inzendingen zullen worden beoordeeld door een jury bestaande uit een aantal actieve leden van het CDA Ommen. Het beste project/initiatief ontvangt de CDA Oog voor elkaar trofee en krijgt ruim aandacht in o.a. het provinciaal ledenblad van het CDA. Voor spelregels zie www.cda.nl/overijssel/ommen.

 

Stuur uw inzending uiterlijk voor 30 mei a.s. in via e-mail: Secretariaat CDA Ommen, t.a.v. de heer A.Beugelink, a.beugelink@worldonline.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten