Jumbo Ommen geeft 10.000 euro weg

De Maat Praktijkonderwijs, OZC en OVC’21 zijn de grote ‘winnaars’ geworden van de spaaractie van de Jumbo in Ommen.  Praktijkschool De Maat kreeg een cheque van 1.158 euro, OZC van 1.152 euro en OVC ’21 kreeg 1.010 euro. Maar natuurlijk was elke deelnemende vereniging een grote winnaar.

 

De cheques werden onlangs uitgereikt in De Flater en dat leverde natuurlijk alleen maar blije gezichten op. Van januari tot en met maart kon er bij de Jumbo gespaard worden voor de deelnemende verenigingen en scholen. Bij elke tien euro aan boodschappen ontvingen klanten een vouchercode die ze konden ‘schenken’ aan een vereniging of school. Een unieke actie van ondernemers Ronald Heemskerk en Eric Epskamp. “Mensen kregen al snel in de gaten hoe makkelijk het eigenlijk was om de kas te vullen van vereniging of school. En we hebben na die eerste dag meerdere verenigingen teleur moeten stellen. De eerste dag hebben Scouting van Pallandt, Emsland Sport & Recreatie, Peuterspeelzaal Doomijn en Soli Deo Gloria zich nog aangemeld, waarmee het maximaal aantal deelnemers met zestien bereikt was.”

 

Klanten konden de codes in een inleverbox in de winkel, inleverbox op school of vereniging, via iPad in de winkel of thuis via internet. Alle codes moesten uiteindelijk op de speciaal hiervoor gemaakte website van ‘Vul de Kas Jumbo Ommen’ worden toegewezen aan school of vereniging naar keuze. De tussenstanden waren steeds actueel te volgen op de website en wekelijks op een poster in de winkel.

 

Onder de deelnemers werd in totaal 10.000 euro verdeeld. De hoogte van het bedrag was natuurlijk afhankelijk van het aantal ingeleverde vouchers.

Deelnemers
De Maat praktijkonderwijs € 1.158
OZC € 1.152
OVC ’21 € 1.010
Soli Deo Gloria € 807
CBS Hoogengraven € 780
De Kardoen € 676
Volco € 657
Doomijn € 642
SC Lemele € 585
Van Pallandtgroep Ommen € 509
Energy Ommen € 501
ACO van Elderen € 378
Sportcentrum Emsland € 354
MHCO € 293
TCO Ommen € 268
ZVO € 230

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten