Inloopavond over glasvezel in het buitengebied

Het bestuur van Vechtdal Breed nodigt u uit voor een inloopavond over de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied. De uitdaging is om in ieder geval 60% van de bewoners in het buitengebied van de gemeente Ommen aan te sluiten op het breedbandnetwerk.

Op deze avond kunt u kennis maken met de providers en hen vragen stellen over de aangeboden pakketten of meer specifieke vragen over bijvoorbeeld hoe het werkt om meerdere tv’s aan te sluiten of hoe u gebruik kunt maken van de overstapservice om bijvoorbeeld uw telefoonnummer
te behouden.

Uiteraard is het ook mogelijk om u in te schrijven tijdens deze inloopavonden. Vanuit de eigen buurtschappen zijn ambassadeurs aanwezig om daarbij te helpen. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. In totaal worden er vier inloopavonden georganiseerd.

Data
Mocht u niet kunnen op de datum van uw regio dan bent u van harte welkom op een van de andere locaties. Inloop is mogelijk op de volgende data tussen 18.30 en 21.30 uur:

  • Maandag 8 december Vakantiepark Beerze Bulten, Kampweg 1, Beerze
  • Dinsdag 9 december Restaurant De Bootsman, Coevorderweg 19, Stegeren
  • Woensdag 10 december Zaal Dijk, Korteveldsweg 3, Lemele
  • Donderdag 11 december Zalencentrum Witharen, Balkerweg 55, Witharen

De stichting Vechtdal Breed is een bewonersinitiatief met als doel een glasvezelnetwerk in het hele buitengebied van de gemeente Ommen aan te leggen. Daarmee worden snel internet en kwalitatief hoogstaande telecomdiensten toegankelijk voor alle bewoners van dit buitengebied.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten