Besthmenerberg steunt KIKA

Recreatiecentrum Besthmenerberg is op donderdag 25 juni start- en finishlocatie van de Vechtdal Wandelvierdaagse. Op die dag is ‘Kunst doet Goed’ aanwezig, een initiatief van kunstenaars dat door middel van kunst en activiteiten een warm hart toedraagt aan goede doelen.

 

 

Op 25 juni houden zij een expositie in het restaurant van Besthmenerberg waarbij tien procent van de opbrengst naar KIKA gaat. Zanger Ben Wissink verzorgt de muzikale invulling van de dag.

 
Recreatiecentrum Besthmenerberg is gelegen in de bossen van Ommen en beschikt over zowel kampeerplaatsen en bungalows. Tijdens de Wandelvierdaagse biedt Besthmenerberg een bungalow- en een kampeerarrangement aan. Bij deze arrangementen is de inschrijvingskaart voor de vierdaagse inclusief. Meer informatie is te vinden op www.besthmenerberg.nl/wandelvierdaagse.

 
Naast de expositie op 25 juni stelt Besthmenerberg ook een bungalow beschikbaar voor een gezin met een kindje met kanker. Op 28 juli is er een barbecue in het restaurant waar ‘Kunst doet Goed’ ook aanwezig is. Ook hierbij gaat tien procent van de opbrengst naar KIKA.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten