Tinnen Figuren Museum werkt aan doorgang

Net als bij u kwam het raadsbesluit bij ons keihard aan, maar wij willen niet dat dit raadsbesluit ons mooie museum vernietigt. Uiteraard kunnen wij u nu nog niet concreet vertellen hoe wij dit willen bereiken.

 

Resultaat zal ook niet afhangen van één maatregel, maar van een combinatie van maatregelen. Dit proces vraagt vooral om behoedzaam optreden van het bestuur die het vertrouwen geniet en die met een zeker optimisme naar de toekomst kijkt. Het gaat in dit soort processen om vertrouwen en vertrouwen krijgen.

 

Met deskundigen werken wij een plan uit om financiële steun in samenleving en facilitaire steun bij museale partners te verwerven. Met zekerheid kunnen wij nu al voorspellen dat deze processen niet voor 31 december 2015 voltooid zijn. Dus wij werken ook aan het wijzigen van die termijn.

 

Van u vragen wij om het optimisme nu en voor de komende tijd vast te houden. Doe uw taak in het museum als voorheen, want positief blijven doorwerken is ook essentieel voor het voortbestaan van ons museum. Waar mogelijk moeten wij onze bezoekcijfers vergroten door potentiële bezoekers te laten zien hoe uniek en verrassend het Tinnen Figuren Museum is. Daarvoor komt o.a. gelegenheid tijdens evenementen die in de komende maanden plaats vinden. Als er nieuwe concrete informatie komt informeren wij u uiteraard daarover.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten