Bloemschikken en high tea in Wijksteunpunt Nijenhaghen

Ook tijdens de zomerperiode organiseert de Saxenburgh Groep wekelijks reguliere welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen in Ommen. Een praatje tijdens de koffie,sjoelen, zangochtend of spelmiddag. Niet iedereen is weg met vakantie, dus de behoefte daaraan blijft.
Nu de vakantieperiode ten einde loopt, gaan ook de extra activiteiten weer van start.

Dinsdagmiddag 25 augustus is er om 14.30 uur een workshop bloemschikken in Wijksteunpunt Nijenhaghen, altijd een groot succes. Op donderdag 27 augustus kunnen bewoners van het woonzorgcentrum en buurtbewoners lekker genieten van een high tea met diverse zoete en hartige hapjes. Opgave en betaling voor beide activiteiten is mogelijk tot 21 augustus bij de gastvrouwen in het wijksteunpunt aan de Patrijsstraat 2. Noteer ook alvast 1 september bingo om 19.30 uur. Opgave is niet nodig.

Voor enkele activiteiten wordt een financiële bijdrage gevraagd, zoals workshops, optreden, voorstellingen, breicafé en bingoavond. Houders van een voordeelpas krijgen korting. De overige activiteiten zijn gratis. Deelnemers betalen alleen de verbruikte consumpties. De Saxenburgh Groep organiseert de activiteiten in samenwerking met verschillende welzijnsorganisaties. Met de ondersteuning van vele vrijwilligers slaagt de Saxenburgh Groep erin om steeds een goed gevuld en gevarieerd programma samen te stellen voor de (buurt)bewoners.

Nadere informatie over de welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen staat in de veertiendaagse folder. Deze folder is af te halen in Wijksteunpunt Nijenhaghen, de bibliotheek, Stadshagen, de Carroussel en het gemeentehuis of digitaal op te vragen bij Grea van de Beld: g.beld@sxb.nl of (0529) 43 91 33 / 06-11750227. Ook voor andere vragen en wensen op het gebied van welzijnsactiviteiten in Wijksteunpunt Nijenhaghen kan men bij haar terecht.

De Saxenburgh Groep heeft in Ommen ook wijksteunpunten in ’t Vlierhuis en ’t Strookje, alsmede elders in de regio bij haar zorglocaties.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten