Wijksteunpunten Saxenburgh Groep vieren feestmaand met de buren

Tijdens de kerstperiode doen medewerkers en vrijwilligers van de Saxenburgh Groep extra hun best om samen met de cliënten de bijzondere sfeer van de feestmaand december te beleven. Er staan vele activiteiten en kerstvieringen op het programma, die op de diverse locaties in de regio nader worden aangekondigd.

 

Ook de mensen in de buurt van deze locaties kunnen volop meegenieten. Zo is er in Ommen op zaterdag 13 december een kerstfair in wijksteunpunt ’t Vlierhuis en woensdag 17 december een workshop bloemschikken in wijksteunpunt Nijenhaghen.

 

In ’t Vlierhuis staat zaterdag 13 december een keur aan kramen op de Kerstfair. Er zijn verschillende stands met creatieve spullen, woondecoraties, sieraden, kerstkaarten, breiwerken van het Rode Kruis en nog veel meer. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Taarten en cupcakes, Hollandse erwtensoep, ouderwets lekkere knieperties, er is voor elk wat wils. Met de verloting zijn leuke prijzen te winnen. Ook is er een fotograaf, die portretfoto’s komt maken. De Kerstfair is van 10.00 tot 15.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Adres: ’t Vlierhuis, Haarsweg 105.

 

Wijksteunpunt Nijenhaghen aan de Patrijsstraat 2 heeft ook diverse kerstactiviteiten op het programma staan. Woensdag 17 december wordt onder deskundige leiding van Miny Wilpshaar een kerststuk gemaakt. Materialen meenemen is niet nodig, opgave van tevoren wel. Donderdagavond 18 december komt Kleinkoor Excelsior optreden met (samen-)zang en voordracht van gedichten. Noteert u ook alvast 30 en 31 december. Dinsdag 30 december gaat vrijwilligster en wijkbewoonster Adri Koezen de hele dag oliebollen bakken in een tent op het terras bij het wijksteunpunt en worden er in de zaal knieperties gebakken. Woensdagmiddag 31 december kan er onder de klanken van accordeonmuziek gesmuld worden van Hollandse oudejaarslekkernijen. Met de voordeelpas kunnen deelnemers aan de welzijnsactiviteiten extra korting krijgen in Wijksteunpunt Nijenhaghen.
De exacte aanvangstijden, kosten en opgave van alle activiteiten staan op de folders en op de publicatieborden in de desbetreffende wijksteunpunten.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten